Referenties

- Andrea en Annemarie, Acukinetics

Eind augustus heb ik deelgenomen aan de bouwdag van Pieter van der Kaaij. Het is een dag met een compleet programma en een lekkere, gezellige lunch. Alles wat ik op dat moment wist en wilde weten kwam aan bod en op flaps te staan. Hij maakte steeds een volgende stap zichtbaar. Hierbij gaat hij uit van het doel en de doelgroep van de ondernemer. In dat belang staan de stappen en acties aan het einde van de dag op papier.

Pieter begeleidt gestructureerd; hij is opmerkzaam dat er geen stap ongezegd (onzichtbaar) blijft. Hij leidde mij ter plekke systematisch door een proces, op weg naar een (nieuwe) basis, volgende stappen en tijdschema. Hij gaf inzicht in het proces en de structuur van de marketing.

Met het advies dat het belangrijk is om er je eigen weg in te vinden, dat je een passende en toepasbare persoonlijke stijl moet vinden in de marketing van je bedrijf. Ik vind het prettig om te merken dat hij (ook) uit ervaring put. En hij biedt ook aan zijn benadering als voorbeeld te nemen. Na de bouwdag heb je duidelijk wat je te doen staat voor een gestructureerde marketing en om je doelen te bereiken. Hij geeft inzicht en invulling aan begrippen als ‘passief inkomen’, ‘focus’ en ‘zichtbaarheid’ en hoe dit tot stand komt. Pieter weet ook veel van technische en praktische toepassingen om als onderneming vlot verder te kunnen.

In het nagesprek is ruim gelegenheid om aanvullende vragen of opmerkingen te bespreken. Hij biedt veel ingangen voor verdere dienstverlening en heeft voor mij een paar praktische puntjes opgelost tijdens het nagesprek.

- Marja Blok, Marja Blok Coaching

- Marie Louise Boleij, Whistling Thorns

Pieter en Gertie bieden de mogelijkheid om eens stil te staan bij je huidige onderneming en met een andere blik naar je onderneming te kijken. Allereerst kijken naar wat je wilt bereiken met je onderneming/dienst/product, wat de gewenste doelgroep is, wat de wensen van je doelgroep zijn en vervolgens hoe je jouw doelgroep op de juiste wijze kunt bereiken.

Ik vond het een leerzaam traject. Het is uiteraard confronterend, want het maakt je zwakheden zichtbaar, maar daarin zit juist de groei en ontwikkeling voor jou als ondernemer.

Het is echt ondersteunend, naast de ondernemer.

- Patrick Scheers, Scheers Belastingadvies & Financiële planning
cover e-book Lekker Ondernemen

Lekker Ondernemen

Wil je ‘Lekker Ondernemen’ ontvangen, vul dan je gegevens hieronder in. Je ontvangt het e-book in 3 delen in je mailbox.

privacy Geen angst, geen spam!