3 luik - Lekker Ondernemen

Wil je ‘Lekker Ondernemen’ ontvangen, vul dan je gegevens hieronder in. Je ontvangt het e-book in 3 delen in je mailbox.

privacy Geen angst, geen spam!

Pieter van der Kaaij

Pieter van der Kaaij = Business Value Support! Hij is oprichter van BVS. De naam van zijn bedrijf is zorgvuldig overdacht:

Business is Pieters core business: zelf is hij al 30 jaar een gedreven ondernemer. Alles is gericht om voor andere ondernemers het ondernemen simpel te maken. Simpel toch?

‘Value' wil hij ondernemers geven door de toegevoegde waarde als mentor. Als mentor kijkt hij met je mee, stelt gerichte vragen. Zo bevordert Pieter de groei bij zijn klanten. De Value zit  ook in het praktisch meekijken wat jij als ondernemer nodig hebt. Hij biedt o.a. praktische hulp op computer gebied en de software.

Zijn boek “Bouw je onderneming!’ ligt aan de methode voor Support ten grondslag. Met deze methode wordt de ondernemer succesvol! Hij maakt van jou als  zzp-er (zelfstandige zonder plan) een ZMDP’er: een Zelfstandige met Doel en Plan.

Pieter heeft ervaring als ondernemer vanuit zijn administratiekantoor. Boekhouden en financiën zijn de basis van zijn handelen. Hij heeft ervaring met ondernemers want vanuit de administratie hielp hij de ondernemer.

Pieter is vader van twee kinderen, zoon Daan en dochter Esther. Beiden hebben een eigen gezin. Onlangs is hij opa geworden en hij volgt de ontwikkelingen van zijn kleinzoon, Onno, nauwlettend! Een kleinzoon geeft een nieuwe dimensie aan het ouderschap.

Pieter is getrouwd met Gertie, zij werken samen in de VOF: GB81. Hun doel is de ondernemer nog efficiënter te helpen in de groei naar succes! Het woonwerkpand aan de Grote Boel in Nijmegen is een broedplaats van ondernemen!

Pieter heeft MvO hoog in het vaandel staan! Dit uit zich vooral in het online werken en paperless office. De elektrische fiets wordt veelvuldig ingezet en de auto staat steeds vaker stil.

Zingen in een koor in Arnhem is een echte uitlaatklep en het weer opdoen van nieuwe energie. Als het even kan wat het weer betreft, gaat hij op de fiets naar de koorrepetities! Een andere hobby is het maken van foto’s. Dit zie je dan ook weer terug in zijn blog en sociale media.

Zijn werk is zijn hobby omdat hij inmiddels ervoor gezorgd heeft dat hij zijn boek Bouw je onderneming!leeft. De leuke dingen in het leven blijven over: wat wil je nog meer? Dit is een goede basis om mentor te zijn.