Gertie Boleij

Gertie Boleij is studiekeuze expert en eigenaar van GB Studiekeuze. Met haar analytisch vermogen is ze in staat om mensen te helpen bij het vinden van hun talenten en ze aan te zetten tot actie. Gertie ziet het als een uitdaging om mensen te helpen op hun pad naar persoonlijke groei.

In de VOF GB 81 werkt zij samen met haar levenspartner Pieter van der Kaaij. De verhelderings - en  constructiegesprekken met ondernemers voeren Gertie en Pieter samen uit. De ervaring leert dat deze gesprekken een meerwaarde zijn voor hun klant, de ondernemer.

Ook nu gaat het om persoonlijke groei van de ondernemer en implementatie van fundamenten van de ondernemer. Twee processen die in het succesvol ondernemen een grote rol spelen. In het studiekeuze-proces spelen dezelfde fases.

Gertie inspireert en motiveert bij JOUW keuze als ondernemer.

Gertie zit in het netwerk en vakverenigingen van loopbaanadviseurs NOLOC en Register BKA: voor studie- en beroepskeuzeadviseurs. Hobby’s van Gertie zijn wandelen, yoga en fotograferen. Verwondering voor mooie kleuren en kleren zijn voor haar onmisbare zuurstof in haar leven.